Menü Bezárás

Miért a Cavom kutyatápot válasszam?

  • A Cavom tápok természetes összetevőkből, hidegen sajtolt eljárással készülnek, tartósítószer-mentes színhúsból (marha-, és bárányhús), gabonákkal (búza-kukorica-rizs).
  • Mivel a tápot a gyártás során hidegen sajtolják, alacsonyabb hőfokon (kb. 80 °C), így az összetevők megőrzik belső értékeiket, a fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok és egyéb alkotó elemek ezért teljesen érintetlenek maradnak, ami garantálja a kutyatáp jó minőségét.
  • Minden esszenciális tápanyagot megfelelő arányban tartalmaz, így nincs szükség plusz vitaminokra és ásványi anyagokra.
  • Mert kapható csak bárány és rizs alapú gluténmentes táp is, mely kifejezetten érzékeny és allergiára hajlamos kutyáknak lett kifejlesztve.
  • Hosszabb ideig egészségesen tartja a kutya fogait, mert a granulátum keményebb a többi táphoz képest, ez megelőzi a fogkő lerakódását.
  • Gazdaságos magas kalóriaértéke és könnyen emészthetősége miatt, ezért kutyájának kevesebb tápra van szüksége a Cavom kutyatápból az etetés során, ami kevesebb és tömörebb széklettel jár, egyszerűbb a takarítás. 
  • Most bevezető áron juthat hozzá közvetlenül a forgalmazótól

Döntsön a kutyája! Tegye elé a régi megszokott tápját és a CAVOM-ot egyszerre és nézze meg melyiket választja!

Mennyi Cavom tápra van szüksége a kutyámnak?

Erre a kérdésre nehéz általános választ adni. A szükséges mennyiség többek között a kutyától, a fajtától, életkorától és a kutya aktivitási szintjétől függ. Az emberek gyakran elfelejtik, hogy a testmozgás elengedhetetlen kutyájuk általános fejlődéséhez és egészségéhez. A kutya egyedi igényei alapján adagolja a napi mennyiséget (nézze meg a csomagoláson és a termékek alatt található etetési útmutatót). Ezt az összeget ossza el napi több étkezésre.

Általában a következők érvényesek:
Az aktívan teljesítő kutyának több ételre van szüksége, mint egy háziállatnak. A fiatal, növekvő kutyáknak és a vemhes nőstényeknek a szokásosnál több élelemre van szükségük, naponta több étkezés alatt elosztva. Egy kis fajtájú kutyának több ételre van szüksége testtömeg-kilogrammonként, mint egy nagy fajtájú kutyának.

Gyártás

A Cavom Compleet kutyatápokat a holland VDM Diervoederfabriek B.V. tradicionális családi vállalkozás gyártja már négy generáció óta, amelyet 1898-ban alapítottak.  A granulátum állagú kutyaeledelt hidegen préseléses eljárással készítik, további gőz használata nélkül. A gyártás környezetkímélő, mivel a sajtolási folyamat során kevesebb energiát használnak fel. A kutyatápok természetes összetevőkből készülnek, tartósítószer mentes színhúsból, mesterséges színezék, aroma és ízfokozók hozzáadására nélkül. Marhafaggyú és különféle olajok biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát. Az összetevők és a hozzáadott folyadékok tudatos megválasztása, összetétele, elkészítése és a sajtolási folyamat alkalmazása egy teljesen kiegyensúlyozott, kiváló minőségű kutyaeledelt eredményez. Az így készült granulátum nagyon csábító a kutyák számára.

A gyártás során a hőmérséklet eléri a kb 80 °C-ot, ami megöli az esetleges szalmonella baktériumokat, de az összetevők megőrzik belső értékeiket, a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb alkotó elemek ezért teljesen érintetlenek maradnak.

Garantált minőség

A VDM gyár GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik. A GMP+ (Good Manufacturing Practice) egy takarmánybiztonsági rendszer, amelyet 1992-ben fejlesztettek ki Hollandiában az állati megbetegedések és a nemkívánatos anyagok (pl. toxin) kiküszöbölésére. A gyártási folyamatokat, minőségellenőrzést és a termékek szavatosságának vizsgálatát heti rendszerességgel végzi a gyár. Az összetevő beszállítóik GMP+ tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Videók