Menü Bezárás

Cavom prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápok

Megrendelését kérjük itt adja le:
Telefon: +36 70 248-0995

E-mail: info@cavom.hu

CAVOM prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápokat egy tradicionális holland cég gyártja. A Cavom tápok természetes összetevőkből, hidegen sajtolt eljárással készülnek, tartósítószer-mentes színhúsból (marha-, és bárányhús), gabonákkal (búza-kukorica-rizs), de van csak bárány és rizs alapú gluténmentes táp is, mely kifejezetten érzékeny és allergiára hajlamos kutyáknak lett kifejlesztve. Csirke és szárnyas mentes! Mesterséges színezék, aroma és ízfokozók hozzáadására nélkül gyártják. Mivel a tápot hidegen sajtolják, alacsonyabb hőfokon (kb. 80 °C), így az összetevők megőrzik belső értékeiket, a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb alkotó elemek ezért teljesen érintetlenek maradnak. A granulátumok formája eltér a hagyományos kutyatápokétól, állaga is tömörebb. Ráadásul a gyártás környezetkímélő, mivel a sajtolási folyamat során kevesebb energiát használnak fel. A préselt falatok kevésbé terhelik meg a gyomrot és megemésztésük is könnyebb, mert sokkal gyorsabban oldódnak fel a gyomorban.

Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

Minden esszenciális tápanyagot megfelelő arányban tartalmaz!

Így nincs szükség plusz vitaminokra és ásványi anyagokra. A jó kutyaeledel teljesen kiegyensúlyozott és természetes termék. A különféle alapanyagok megfelelő egyensúlya biztosítja a kiváló minőségű tápot. Az enzimhatás nagyon fontos, mivel támogatja a bélflóra működését és megkönnyíti az étel emészthetőségét. A szintetikus antioxidánsokból a lehető legkevesebbet használnak fel, amennyire csak lehetséges. Előnyben részesítik a bioaktív antioxidánsokat, például E- és C-vitamint és más természetes tartósítószereket. Ezek jót tesznek a szívnek és az érrendszerek, és növelik a belek immunológiai védekező mechanizmusát.

Allergiára hajlamos és érzékeny kutyák etetésére próbálja ki a bárányhúsból és rizsből készült gluténmentes Cavom Compleet Lam & rijst kutyatápot!

Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

Miért jó a Cavom kutyatáp kutyájának?

Hosszabb ideig egészségesen tartja a kutya fogait, mert a granulátum keményebb a többi táphoz képest, ez megelőzi a fogkő lerakódását. Gazdaságos magas kalóriaértéke és könnyen emészthetősége miatt, ezért kutyájának kevesebb tápra van szüksége a Cavom kutyatápból, ami kevesebb és tömörebb széklettel jár. Ezt figyelembe véve ne etesse túl kutyáját semmilyen típusú Cavom kutyaeledellel. Mindig gondoskodjon friss, nem túl hideg ivóvízről. Ha a Cavom-ra vált, fokozatosan, körülbelül 4 napos időtartam alatt végezze el. A Cavom tápok gyártása oly módon történik, hogy minden egyes granulátum szem azonos összetételű legyen. A különböző tápok szemcsemérete igazodik a kutya méretéhez és korához, a kölyök Pup/Junior táp a legkisebb szemcséjű, a Midi és Lam & rijst közepes szemcseméretű, a Compleet felnőtt kutyáknak való pedig a legnagyobb, ahogyan a képen is látható.

Junior / Compleet (felnőtt) / Midi

A Cavom kutyatáp csúcsformában tartja kutyáját, minden kutya imádja. Számos előnnyel rendelkezik, érdemes kipróbálni közvetlenül a forgalmazótól kedvező árakon!

 • Cavom Compleet

  Teljes értékű prémium táp, felnőtt, nagy aktivitású kutyáknak is, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (17%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 24%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 20kg

  Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

  17.500 Ft +ÁFA
  Bruttó ár: 22.225 Ft
 • Cavom Compleet Pup/Junior prémium kutyatáp

  Komplett étkezés kölyök (4-5 hetes kortól) és növendék kutyáknak (kb.: 6-9 hónapos korig), marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (19%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor)

  Fehérje: 26%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 20 kg

  Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

  17.900 Ft +ÁFA
  Bruttó ár: 22.733 Ft
 • Cavom Compleet Lam & rijst

  Teljes értékű bárány- és rizsalapú prémium, gluténmentes táp növendék és felnőtt kutyáknak. Kifejezetten alkalmas allergiás, érzékeny, vagy válogatós kutyáknak, természetes összetevőkkel.

  Összetétel: bárányhús (17%), marhafaggyú (11%), hőkezelt rizs. Ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 22%  Zsír: 15%  Kiszerelés: 20 kg

  Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

  18.900 Ft +ÁFA
  Bruttó ár: 24.003 Ft
 • Cavom Compleet Midi

  Teljes értékű prémium táp felnőtt, kis és közepes testű kutyáknak, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (17%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 24%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 10 kg

  Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

  10.900 Ft +ÁFA
  Bruttó ár: 13.843 Ft
 • Cavom Compleet Diner

  Teljes értékű meleg étel a kutyáknak, marha- és bárányhússal, gabonákkal (puffasztott kukorica, búza és rizs), természetes összetevőkkel. Kevés meleg vízzel kell elkeverni!

  Összetétel: marhahús (15%), bárányhús (4%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív ntioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 24%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 10 kg

  Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

  12.300 Ft +ÁFA
  Bruttó ár: 15.621 Ft
 • Cavom Compleet Light

  Teljes értékű prémium táp, túlsúlyos vagy keveset mozogó, esetleg ivartalanított kutyáknak, csökkentett zsírtartalommal, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (15%), bárányhús (2%), marhafaggyú (4%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 22%  Zsír: 8%  Kiszerelés: 20 kg

  Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

  17.900 Ft +ÁFA
  Bruttó ár: 22.733 Ft
 • Cavom Compleet Senior

  Teljes értékű prémium táp idősebb kutyák számára, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs) csökkentett fehérje tartalommal + hozzáadott glükózaminnal, természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (12%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor)

  Fehérje: 15%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 20 kg

  Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

  16.900 Ft +ÁFA
  Bruttó ár: 21.463 Ft