Menü Bezárás

Cavom prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápok

CAVOM prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápokat egy tradicionális holland cég gyártja. A Cavom tápok természetes összetevőkből, hidegen sajtolt eljárással készülnek, tartósítószer-mentes színhúsból (marha-, és bárányhús), gabonákkal (búza-kukorica-rizs), de van csak bárány és rizs alapú gluténmentes táp is, mely kifejezetten érzékeny és allergiára hajlamos kutyáknak lett kifejlesztve. Mesterséges színezék, aroma és ízfokozók hozzáadására nélkül gyártják. Mivel a tápot hidegen sajtolják, alacsonyabb hőfokon (kb. 80 °C), így az összetevők megőrzik belső értékeiket, a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb alkotó elemek ezért teljesen érintetlenek maradnak. A granulátumok formája eltér a hagyományos kutyatápokétól, állaga is tömörebb. Ráadásul a gyártás környezetkímélő, mivel a sajtolási folyamat során kevesebb energiát használnak fel. A préselt falatok kevésbé terhelik meg a gyomrot és megemésztésük is könnyebb, mert sokkal gyorsabban oldódnak fel a gyomorban.

Minden esszenciális tápanyagot megfelelő arányban tartalmaz

így nincs szükség plusz vitaminokra és ásványi anyagokra. A jó kutyaeledel teljesen kiegyensúlyozott és természetes termék. A különféle alapanyagok megfelelő egyensúlya biztosítja a kiváló minőségű tápot. Az enzimhatás nagyon fontos, mivel támogatja a bélflóra működését és megkönnyíti az étel emészthetőségét. A szintetikus antioxidánsokból a lehető legkevesebbet használnak fel, amennyire csak lehetséges. Előnyben részesítik a bioaktív antioxidánsokat, például E- és C-vitamint és más természetes tartósítószereket. Ezek jót tesznek a szívnek és az érrendszerek, és növelik a belek immunológiai védekező mechanizmusát.

Allergiára hajlamos és érzékeny kutyák etetésére próbálja ki a bárányhúsból és rizsből készült gluténmentes Cavom Compleet Lam & rijst kutyatápot!

Miért jó a Cavom kutyatáp kutyájának?

Hosszabb ideig egészségesen tartja a kutya fogait, mert a granulátum keményebb a többi táphoz képest, ez megelőzi a fogkő lerakódását. Gazdaságos magas kalóriaértéke és könnyen emészthetősége miatt, ezért kutyájának kevesebb tápra van szüksége a Cavom kutyatápból, ami kevesebb széklettel jár. Ezt figyelembe véve ne etesse túl kutyáját semmilyen típusú Cavom kutyaeledellel. Mindig gondoskodjon friss, nem túl hideg ivóvízről. Ha a Cavom-ra vált, fokozatosan, körülbelül 4 napos időtartam alatt végezze el. A Cavom tápok gyártása oly módon történik, hogy minden egyes granulátum szem azonos összetételű legyen. A különböző tápok szemcsemérete igazodik a kutya méretéhez és korához, a kölyök Pup/Junior táp a legkisebb szemcséjű, a Midi és Lam & rijst közepes szemcseméretű, a Compleet felnőtt kutyáknak való pedig a legnagyobb.

A Cavom kutyatáp csúcsformában tartja kutyáját, minden kutya imádja. Számos előnnyel rendelkezik, érdemes kipróbálni most bevezető áron!

 • Cavom Compleet

  Teljes értékű prémium táp, felnőtt-, nagy aktivitású kutyáknak is, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (17%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hő kezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 24%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 20kg

  13.000 Ft
 • Cavom Compleet Pup/Junior prémium kutyatáp

  Komplett étkezés kölyök (4-5 heteskortól) és növendék kutyáknak (kb: 6-9 hónaposkorig), marha- bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (19%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor)

  Fehérje: 26%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 20 kg

  14.000 Ft
 • Cavom Compleet Lam & rijst

  Teljes értékű bárány- és rizsalapú prémium, gluténmentes táp növendék és felnőtt kutyáknak. Kifejezetten alkalmas allergiás, érzékeny, vagy válogatós kutyáknak, természetes összetevőkkel.

  Összetétel: bárányhús (17%), marhafaggyú (11%), hő kezelt rizs. Ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 22%  Zsír: 15%  Kiszerelés: 20 kg

  14.900 Ft
 • Cavom Compleet Midi

  Teljes értékű prémium táp felnőtt, kis és közepes testű kutyáknak, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (17%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hő kezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 24%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 10 kg

  9.000 Ft
 • Cavom Compleet Diner

  Teljes értékű meleg étel a kutyáknak, marha- és bárányhússal, gabonákkal (puffasztott kukorica, búza és rizs), természetes összetevőkkel. Kevés meleg vízzel kell elkeverni!

  Összetétel: marhahús (15%), bárányhús (4%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hő kezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív ntioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 24%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 10 kg

  10.000 Ft
 • Cavom Compleet Light

  Teljes értékű prémium táp, túlsúlyos, vagy keveset mozogó, esetleg ivartalanított kutyáknak, csökkentett zsírtartalommal, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (15%), bárányhús (2%), marhafaggyú (4%), gabonafélék (hő kezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor).

  Fehérje: 22%  Zsír: 8%  Kiszerelés: 20 kg

  14.000 Ft
 • Cavom Compleet Senior

  Teljes értékű prémium táp idősebb kutyák számára, marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs) csökkentett fehérje tartalommal + hozzáadott glükózaminnal, természetes összetevőkkel.

  Összetétel: marhahús (12%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hő kezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor)

  Fehérje: 15%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 20 kg

  13.000 Ft