Menü Bezárás

Cavom compleet pup/junior prémium kutyatáp

Komplett étkezés kölyök (4-5 hetes kortól) és növendék kutyáknak (kb.: 6-9 hónapos korig), marha- és bárányhússal, gabonákkal (búza, kukorica, rizs), természetes összetevőkkel.

Összetétel: marhahús (19%), bárányhús (2%), marhafaggyú (11%), gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs), ásványi anyagok, nyomelemek, természetes vitaminok, bioaktív antioxidánsok, lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát, valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor)

Fehérje: 26%  Zsír: 16,5%  Kiszerelés: 20 kg

Megrendelés: +36 70 248-0995, info@cavom.hu

21.900 Ft +ÁFA
Bruttó ár: 27.813 Ft

Ez a táp felbecsülhetetlen értékű a kölyök- és növendék kutyákszámára! Az összetevőket pontosan a kicsinyekigényeihez igazították, ennek a tápnak a legkisebb a szemcsemérete. Már 4-5 hetes kortól kiegészítő táplálékként adható kb.: 6-9 hónapos korig. Természetes összetevőkből készül, hidegen sajtolt eljárással, tartósítószer-mentes színhúsból (marha- és bárányhús), gabonákkal, mesterséges színezék, aroma és ízfokozók hozzáadására nélkül. Mivel a tápot hidegen sajtolják alacsonyabb hőfokon (kb. 80 °C), így az összetevők megőrzik belső értékeiket, a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb alkotó elemek ezért teljesen érintetlenek maradnak. Könnyen emészthető, mert sokkal gyorsabban oldódik fel a gyomorban. Hosszabb ideig egészségesen tartja a kutya fogait, mert a granulátum keményebb a többi táphoz képest, ez megelőzi a fogkő lerakódását. Gazdaságos, magas kalóriaértéke és tömörsége miatt, ezért kutyájának kevesebb tápra van szüksége belőle, ami kevesebb és tömörebb széklettel jár. Minden esszenciális tápanyagot, vitamintmegfelelő arányban tartalmaz, mely a gyors növekedés támogatásához nélkülözhetetlen, így nincs szükség plusz vitaminokra és ásványi anyagokra. Kezdetben áztassa a kiskutyaeledelt kevés tejbe, majd később kefirbe, joghurtba, vagy vízbe (kevés folyadék kell hozzá). Fokozatosan csökkentse a hozzáadott folyadékot, ahogy a kutya igényli.

Ne etesse túl kutyáját semmilyen típusú Cavom kutyaeledellel, a javasolt etetési útmutató szerint adagolja! Ha a Cavom kutyatápra vált, fokozatosan, körülbelül 4 napos időtartam alatt végezze el!

Összetétel

marhahús (19%)
bárányhús (2%)
marhafaggyú (11%)
gabonafélék (hőkezelt kukorica, búza és rizs)
ásványi anyagok
nyomelemek
természetes vitaminok
bioaktív antioxidánsok
lazacolaj (2%) és repceolaj, melyek biztosítják az optimális Omega 3 és Omega 6 arányát
valamint szepiolitok, dikalcium-foszfát, maltodextrin, nátrium, szója (0,6%), dextróz (szőlőcukor)

Analitikus összetevők

Nyersfehérje 26 %
Nyerszsír 16,5 %
Nyersrost 1,9 %
Nyershamu 6,5 %
Nedvesség 7,0 %
Foszfor 0,8 %
Kalcium 1,0 %
Nátrium 0,3 %
Kálium 0,6 %
Mangán 26 mg/kg
Magnézium 1100 mg/kg
Réz 8 mg/kg
Vas 130 mg/kg
Cink 100 mg/kg
Jód 1,5 mg/kg
Szelén 0,2 mg/kg

A-vitamin 16500 NE/kg
D3-vitamin 1600 NE/kg
B1-vitamin 16,5 mg/kg
B2-vitamin 16 mg/kg
B6-vitamin 8,5 mg/kg
B12-vitamin 0,045 mg/kg
E-vitamin 250 mg/kg
C vitamin 150 mg/kg
K-vitamin 3 mg/kg
D-pantoténsav 27 mg/kg
Nikotinsav 75 mg/kg
Kolin-klorid 1750 mg/kg
Folsav 2,5 mg/kg
Biotin 3 mg/kg

Etetési útmutató

Az ajánlott táp adagolásának betartása nagyon fontos a kutya egészsége szempontjából. Itt megtekintheti a kutya számára optimális táplálékmennyiséget. A kutya túltáplálása elhízást okoz. A szükséges napi mennyiség a kutya súlyától, fajtájától, életkorától és aktivitási szintjétől függ. Ossza el az ajánlott kutyatáp mennyiségét napi 3-4 étkezésre! A feltüntetett mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, és kutyánként változhatnak. Ha a Cavom-ra vált, fokozatosan, körülbelül 4 napos időtartam alatt végezze el! Ügyeljen arra, hogy mindig legyen friss víz a kutyájának!

Kutya életkora Ajánlott mennyiség/ gramm/ nap x kiskutya súlya Ennyi étkezésre elosztva kell adagolni a megadott mennyiséget/ nap
1-3 hónapos 35 – 50g * 4 adagra elosztva
3-4 hónapos 30 – 40g * 3 adagra elosztva
4-6 hónapos 25 – 35g * 3 adagra elosztva
6-9 hónapos 15 – 25g * 3 adagra elosztva
9 hónapos kor felett Térjen át a Cavom compleet felnőtt tápokra.

* Meg kell szorozni az ajánlott mennyiséget a kutya súlyával kilogrammban. Ossza el az ajánlott kutyatáp mennyiségét napi több étkezésre, a táblázat szerint! Az első 2 hétben áztassa a kiskutyaeledelt kis mennyíségű tejbe és zabkása szerűen tálalja. Két hét múlva váltson kefirre, joghurtra, vagy vízre. Fokozatosan csökkentse a hozzáadott folyadék mennyiségét! A feltüntetett mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, és kutyánként változhatnak.