Menü Bezárás

Megrendelés

Megrendelését kérjük itt adja le:
Telefon: +36 70 248-0995

E-mail: info@cavom.hu

A kutyatápokat cégünktől, mint közvetlen forgalmazótól tudja megrendelni, most bevezető áron! Üzletekben, online web shopokban nem értékesítjük. Pécsen és Vecsésen vannak raktáraink, Pécs és Vecsés területén belül ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt tápokat. A lent felsorolt városokba tudunk rendszeresen ingyenesen szállítani, minimum 2 zsák megrendelésétől, egy-egy előre egyeztetett helyszínen történő átadással. Valamint az országban több helyen biztosítunk fix átvételi pontokat raktárkészlettel, melyek folyamatosan bővülnek.

Ha rendelni szeretne, kérjük a fenti telefonszámon, vagy e-mailen adja le megrendelését (tápok fajtája, hány zsák, elérhetőségek, név, település, telefonszám, e-mail), még aznap vissza fogjuk hívni az átvétel helyszíne és időpontja miatt.

Átvételi lehetőségek, kiszállítás

Pécs és Vecsés területén belül ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt tápokat, vagy raktárainkban is átvehetőek Pécsen és Vecsésen, előre egyeztetett időpontban. A Budapest környéki megrendelőinket a vecsési raktárunkban tudjuk kiszolgálni.

Vidékre 1-2 hetente a következő városok érintésével tudunk ingyenesen szállítani, ha legalább 2 zsákkal rendel: Pécs-Baja-Szeged, Pécs-Szekszárd. Keddenként reggel Vecsés-Győr útvonalon átvehető, időnként Pécs-Kaposvár-Fonyód és Vecsés-Székesfehérvár-Siófok-Nagykanizsa-Csurgó útvonalakon egy megbeszélt helyen és időpontban tudjuk biztosítani a megrendelt tápok átadását díjmentes szállítással, minimum 2 zsák rendelése esetén!

Természetesen azon ügyfeleink részére, akik kutyákat adnak át szállításra cégünknek, ott a helyszínen is átvehetőek az előre megrendelt tápok.

Lehetőségeinkhez mérten folyamatosan bővítjük az átvételi pontokat országszerte, de sajnos egyedi megrendeléseket jelenleg nem tudunk kiszállítani az említett településeken kívülre, csak bizonyos megrendelt mennyiség felett, szállítási díj ellenében. Házhozszállítás (Posta, Foxpost, futár cég), lebonyolítására sincs jelenleg kapacitásunk. Minden esetre, ha olyan településre szeretne rendelni, melynek környékén még nincs lehetőség az átvételre, azért érdeklődjön, mert folyamatosan szélesítjük az átvételi pontok körét. Köszönjük megértését!

Ha további információra van szüksége a tápokról, átvételről, vagy esetleg kérdése van, keressen minket bizalommal a fenti elérhetőségeken!


Raktáraink

Pécs és Vecsés területén belül ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt tápokat!

 

 

Pécs

Cím: 7628 Pécs, Margit utca 23.
Megközelíthető: Komlói u. 122 jobbra – Aurora u felé – Arany J. u. – balra a Bánya u. felé a zsákutca végén
Telefon: +36 72 230 146, +36 30 9470 049
E-mail: info@cavom.hu

 

Vecsés

Cím: 2220 Vecsés, Lehel utca 7.
Telefon: +36 30 162 2525

Átvételi pontok (folyamatosan bővül)

 • Dunaföldvár

Városok, ahová kiszállítunk

ingyenesen szállítunk 1-2 hetente, vagy időnként (min. 2 zsák):

 • Szekszárd
 • Baja
 • Szeged
 • Győr
 • Kaposvár (csak időnként)
 • Fonyód (csak időnként)
 • Siófok (csak időnként)
 • Székesfehérvár (csak időnként)
 • Nagykanizsa (csak időnként)
 • Csurgó (csak időnként)