Menü Bezárás

Kutyatáp forgalmazás, értékesítés

Cégünk a Viernheimi Bt. a holland CAVOM prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápok, kizárólagos kelet- és közép-európai forgalmazója.  Pécsi és vecsési székhelyű raktárakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére elérhető árakon. Több, mint 20 éve forgalmazunk különféle kutyatápokat, ezért nagy tapasztalattal rendelkezünk a kutyaeledelek terén is. A tavalyi évben kezdtük el a Cavom holland prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápok forgalmazását Magyarországon. Már országszerte egyre több elégedett tenyésztő és kutyagazdi használja a Cavom tápokat és nagyon pozitív visszajelzések érkeznek hozzánk, a kutyusok szívesen fogyasztják. A Cavom kutyatáp csúcsformában tartja kutyáját, minden kutya imádja. Számos előnnyel rendelkezik, gazdaságos magas kalória értéke, és kedvező ára miatt. Érdemes kipróbálni!

Német juhászkutya tenyésztés

Már 40 éve foglalkozunk német juhászkutya tenyésztésével, több száz kutyát felneveltünk. 1977 óta foglalkozunk német juhászkutyákkal. 1983-ban alapítottuk a Viernheimi kennelt. Tenyészetünkben Európa győztes és világ győztes kutyák is születtek. Kiemelkedő eredményt ért el Viernheimi Ottis: 4x lett kiválasztott kitűnő és 1993-ban az Európa kiállításon munka osztályban első lett. Viernheimi Delon az 1996 évi Világkiállításon nyílt osztályban első lett. Viernheimi Vanda 1999-ben a német főtenyésszemlén kitűnő 15. lett (361 nevezőből). A Viernheimi tenyészet 1999-ben a német főtenyésszemlén (Sieger) 50 nevezett tenyészcsoport közül 21. lett, a Világon egyedülállóan mind az öt kutya munkaosztályban szerepelt és mind megkapta a kitűnő minősitést. Vanda 15, Nathali 109, Hetti 110, Ottis 111, Eiko 125. (szukáknál 361, kanoknál 406 nevezőből). A Viernheimi kennel a Magyar főtenyésszemléken az elmúlt tíz évben kilencszer volt tenyészcsoport győztes, kilenc német SV bírónál. A Viernheimi kennelről itt olvashat bővebben.

Kutyák, kisállatok légi,-és közúti szállítása külföldre

Vállalkozásunkban több, mint 25 éve foglalkozunk kutyák, macskák, kisállatok légi- és közúti szállításával. Minden héten Amsterdamból tudunk indítani légi szállításokat az onnan elérhető célpontokra. Direkt járatokon, világszerte több mint 200 elérhető reptérre szállítunk. Közúton, minden héten, keddi indulással, Közép,- és Nyugat-Európába tudunk szállítani (Csehország-Szlovákia-Németország-Hollandia-Belgium-Ausztria-Luxemburg- időnként Franciaország) visszafele pedig Magyarországra tudjuk behozni a külföldről szállítandó kisállatokat.


Árajánlat kérése légiszállításhoz

Árajánlat kérése közúti szállításhoz

Szállító boxok forgalmazása

Prémium minőségű kutya szállító boxokat is értékesítünk különböző méretekben. Válassza ki a kutyájának megfelelő kutyaboxot a kínálatunkból! Az általunk forgalmazott prémium minőségű boxokban biztonságosan utazhat kedvence autóban vagy repülőn. A kutyaszállító boxok különböző alakban és méretben kaphatóak, kutyája méreteihez és a szállítás egyedi körülményeihez igazíthatóan. Tekintse meg szállító box kínálatunkat!