Menü Bezárás

Kutyatáp forgalmazás, értékesítés

Cégünk a Viernheimi Bt. a holland CAVOM prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápok, kizárólagos kelet- és közép-európai forgalmazója.  Pécsi és vecsési székhelyű raktárakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére elérhető árakon. Több, mint 20 éve forgalmazunk különféle kutyatápokat, ezért nagy tapasztalattal rendelkezünk a kutyaeledelek terén is. A tavalyi évben kezdtük el a Cavom holland prémium minőségű hidegen sajtolt kutyatápok forgalmazását Magyarországon. Már országszerte egyre több elégedett tenyésztő és kutyagazdi használja a Cavom tápokat és nagyon jó visszajelzések érkeznek hozzánk, a kutyusok szívesen fogyasztják. A Cavom kutyatáp csúcsformában tartja kutyáját, minden kutya imádja. Számos előnnyel rendelkezik, érdemes kipróbálni most még bevezető áron január 31-ig!

Német juhászkutya tenyésztés

Már 40 éve foglalkozunk német juhászkutya tenyésztésével, több száz kutyát felneveltünk. 1977 óta foglalkozunk német juhászkutyákkal. 1983-ban alapítottuk a Viernheimi kennelt. Tenyészetünkben Európa győztes és világ győztes kutyák is születtek. Kiemelkedő eredményt ért el Viernheimi Ottis: 4x lett kiválasztott kitűnő és 1993-ban az Európa kiállításon munka osztályban első lett. Viernheimi Delon az 1996 évi Világkiállításon nyílt osztályban első lett. Viernheimi Vanda 1999-ben a német főtenyésszemlén kitűnő 15. lett (361 nevezőből). A Viernheimi tenyészet 1999-ben a német főtenyésszemlén (Sieger) 50 nevezett tenyészcsoport közül 21. lett, a Világon egyedülállóan mind az öt kutya munkaosztályban szerepelt és mind megkapta a kitűnő minősitést. Vanda 15, Nathali 109, Hetti 110, Ottis 111, Eiko 125. (szukáknál 361, kanoknál 406 nevezőből). A Viernheimi kennel a Magyar főtenyésszemléken az elmúlt tíz évben kilencszer volt tenyészcsoport győztes, kilenc német SV bírónál. A Viernheimi kennelről itt olvashat bővebben.

Kisállatok közúti és légiszállítása

Vállalkozásunkban több, mint 25 éve foglalkozunk kutyák, macskák, kisállatok (nyúl, pinty, galamb, stb.) légi- és közúti szállításával. Minden héten Budapestrből illetve Amsterdamból tudunk indítani légi szállításokat az onnan elérhető célpontokra. Direkt járatokon, több mint 200 elérhető reptérreszállítunk. Közúton, minden héten, keddi indulással, Nyugat-Európába tudunk szállítani (Németország-Hollandia-Belgium-Luxemburg- időnként Franciaország) visszafele pedig Magyarországra tudjuk behozni a külföldről szállítandó kisállatokat.
Árajánlat kérése légiszállításhoz

Szállító boxok forgalmazása

Prémium minőségű kutya szállító boxokat is értékesítünk különböző méretekben. Válassza ki a kutyájának megfelelő kutyaboxot a kínálatunkból! Az általunk forgalmazott prémium minőségű boxokban biztonságosan utazhat kedvence autóban vagy repülőn. A kutyaszállító boxok különböző alakban és méretben kaphatóak, kutyája méreteihez és a szállítás egyedi körülményeihez igazíthatóan. Tekintse meg szállító box kínálatunkat!